Sponsoring

Natuurlijk kan het zijn dat je vind dat je eigen bedrijf niet geschikt is voor Street View|Trusted. Overweeg dan eens een bijzondere manier van sponsoring! Wellicht is het wel heel geschikt voor de street viewsportclub waar jijzelf je kinderen of klanten actief zijn. Of het museum bij jullie in de stad of die mooie kerk die veel mensen eens van binnen zouden moeten kunnen zien of misschien wel een school.
Nijkerk on Ice wordt mogelijk gemaakt door de inzet van vele
vrijwilligers en de sponsoren. Bekijk het in 360 wil daar graag zijn bijdrage aan leveren en heeft daarom een 360 tour gesponsord.

In de maand december maakt een kerncrew van 13 mensen aangevuld met ruim 50 vrijwilligers, zes dagen lang live radio en televisie voor drie goede doelen in Nijkerk en het doel van 3FM Serious Request. De opbrengst wordt 50/50 verdeeld. Dat betekent dat de helft naar de drie doelen in Nijkerk gaat en de andere helft naar 3FM Serious Request.

Voor Ekris BMW/MINI hebben wij alle zes de filialen in beeld mogen brengen. Omdat de klant erg content was met het resultaat hebben ze aan het Stoomgemaal in Nijkerk een 360 tour kado gedaan.

Wijzelf hebben een Street View|Trusted geschonken aan ‘Museum Nijkerk’ en in dit geval ook nog in combinatie met TourDash waarover meer info is te vinden elders op deze site. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden en stuur een bericht via het contactformulier of bel ons via 06 218 072 82

Museum Nijkerk

Als kado aan de Stad Nijkerk hebben wij Street View|Trusted uitgebreid met een wandeling door het Stadspark van Nijkerk.